Tekstvak: Bergamotte 1, 6846 HP Arnhem Tel: 06 206 11 626  e-mail: info@trimsalonpurrrfect.nl

Behandelingen

 

Alle soorten honden kunnen terecht in mijn trimsalon. Omdat er zo veel rassen en vachtsoorten bestaan zal ik hier niet te diep op in gaan.

 

Honden die worden geknipt of geschoren
Deze honden worden eerst voorgeschoren/voorgeknipt, dan worden ze gewassen en gedroogd en worden ze netjes afgewerkt. De nageltjes worden geknipt, de oren worden schoongemaakt en indien uw dat graag wil kan ik ook de tandjes poetsen. Uw hond gaat dan weer lekker fris en schoon mee naar huis.

 

Honden die worden geplukt
Deze honden worden geplukt volgens de rasstandaard. Indien u andere wensen heeft kunt u dit aangeven. De voetjes netjes geknipt , de nageltjes worden geknipt, de oren worden schoongemaakt en indien uw dat graag wil kan ik ook de tandjes poetsen. “plukhonden” worden niet gewassen omdat zij dan kans lopen op “trimmers eczeem”.

 

Honden die worden ontwold

Bij deze honden haal ik eerst grotendeels de wol er uit, dan worden ze gewassen en gedroogd en dan worden ze nog netjes uitgeborsteld, eventuele bevedering wordt bijgeknipt en de voetjes worden ook netjes gemaakt. De nageltjes worden geknipt, de oren worden schoongemaakt en indien uw dat graag wil kan ik ook de tandjes poetsen. Uw hond gaat dan weer lekker fris en schoon mee naar huis.

 

Honden die alleen worden gewassen
Het is ook mogelijk alleen uw hond te laten wassen, zonder een volledige behandeling. Na het wassen wordt de hond droog geföhnd.